Grillet kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kyllingefileterne og dup dem tørre. Yoghurt, karry, salt og chili røres sammen og kyllingefileterne marineres i blandingen og stilles 2 timer i køleskabet.
Lad kyllingen dryppe af og læg dem på en plade (eller fad) og sæt dem i en forvarmet ovn ved 200°C i 20 min. Skær løg i ringe, og peberfrugterne i små tern. Tilsæt begge dele i den varme bouillon i 5 min. Til de er bløde. Tag dem derefter op og lad dem dryppe af. Hæld 400 ml vand ved bouillonen og lad det koge. Tilsæt derefter ris i blandingen og lad det småkoge i 12 min med låg. Grønsagerne blandes bagefter med den kogte ris og smages til. Risblandingen serveres sammen med kyllingen. |
|
Opskriften er vist 10429 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne