Sprøde boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tina Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. tilsæt de øvrige ingredienser( dejen må gerne være lidt klæg).
Lad dejen hæve ca. 50 min. Form til 20 boller. Læg dem på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min over vandbad. Pensl med æg. Bag dem ca. 12 min ved 225°C. |
|
Opskriften er vist 6607 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne