Kanelkage 12
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Danskeren Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienser sammen med et piskeris. kom dejen i en bageform på ca. 20*30 cm, og bag den ved 200 grader i ca. 30 min.
Glasur: smelt margarinen i en lille gryde, og tag gryden af varmen. Tilsæt kaffe. bland kakao og flormelis, og tilsæt det til sidst. Hældes over den lune kage. drysses evt. med kokos. Tips: Kanelen kan skiftes ud med 5 spsk. Kakao. |
|
Opskriften er vist 4292 gange,
og udskrevet 73 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne