Butternut/kartoffelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : McEspersen Indsendt : Red : |
|
|
Butternut'en skrælles og kernerne fjernes. Skæres i grove tern.
Kartoflerne skrælles og halveres. Koges sammen i usaltet vand til møre.
Drænes godt og moses/piskes med et rundt piskeris. Tilsæt en lille klat smør og smag til med salt. Giver en meget lækker og rigtig flot mos. Tips: Obs.: vær opmærksom på at få nok kartofler i blandingen, da mosen ellers bliver for blød. |
|
Opskriften er vist 13800 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne