Bernaise sauce
Indsendt af : Malene Kamilla Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og opløs den halve bouillonterning deri, helt. Kog derefter lidt af fløden med i blandingen. Efter dette kommes resten af fløden i sammen med en smule karry, en passende mængde estragon (så det ser pænt ud), lidt citron og salt og peber. Her er det vigtigt at holde igen med krydderierne, da saucen kan smages til til sidst. Æggeblommerne kommes i, og her skal man sørge for at bringe saucen over 70°C, da æggene der er salmonellafri, hvis ikke man bruger pasteuriserede æg. Det er værd at nævne at saucen skiller ved kogepunktet, undgå dette!
Smag til sidst saucen til efter behag, og lad saucen stå og varme under omrøring til den ønskede konsistens er opnået. |
|
Opskriften er vist 14120 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sigmund - 2017-10-27 18:37:50 Den er nem at lave,og smager godt. Saften av en citron. anonym - 2010-03-15 15:55:44 rimelig god sauce men du kunne godt skrive hvor meget citron der skulle i men nem at lave og god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne