Ciabatta stykker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tina Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i det lunkne vand. Hæld det meste af melet i en skål med salt, olivienolie og sukker. Ælt det hele ca. 10 min.
Pensl en skål med olivienolie og kom dejen op i den. Dæk den til og lad den hæve 1 time. Kom dejen ud på et bord med masser af mel og form den til stykke på ca. 30-45 cm. Kom mel på oversiden af dejen. OBS! Du må ikke ælte dejen mere, efter den har hævet. Skær dejen i 4 aflange stykker og skær dem herefter midt over, så de bliver ca.12x15 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. De må ikke stå for tæt sammen. Lad stykkerne hæve i ca. 2 timer. Tænd ovnen på 200°c. Bag dem i ca. 25 min. nederst i ovnen. Tips: TIPS: Vi bruger dem selv som burgerboller eller til madpakker. |
|
Opskriften er vist 6749 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne