Pommes macaire
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tern på ½ X ½ centimeter, som koges indtil de er næsten møre.
Kartoffelternene sigtes, røres op med cremefraiche og krydres indtil man får en klumpet mos. Mosen smøres ud i en form så den er cirka to centimeter i højden, hvorefter den stilles på køl. Den afkølede mos stikkes ud eller skæres i passende stykker, vendes i durum melet og brunes af i afklaret smør på en pande. Pommes macairerne varmes færdig i ovnen. |
|
Opskriften er vist 23709 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne