Havre og Himmelrike
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MAI A. Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland mel, Margarine, Sukker, Bagepulver, Salt og Havregryn sammen så det ligner brød smulder. Tilsæt sirup, rosiner og vand, Bland det sammen til en dej (tilsæt evt. lidt mere vand) Til slut blandes de hakkede hasselnødder og chokoladen i. Rul forsigtigt dejen ud til en lang rulle eller flere små, (ca. 5-7 cm i diameter) Kom dej rullerne i køleskabet i ca. 30 minutter. Skær dejen i ca. 1 cm tykke skiver og lig dem på en plade med bagepapir. Sæt kagerne i midten af ovnen og sænk temperaturen til 175 grader, og lad dem bage i 10-15 minutter. Tag kagerne ud og lad dem afkøle på en rist. |
|
Opskriften er vist 3513 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne