Tigerrejer med salat og rød dressing

Tigerrejer med salat og rød dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke egnet til frysning

Indsendt af : Lindi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tigerrejer
1 lille kop jomfru oliven-olie
500 g.hovedsalat
2 store tomater
0.5 agurk
1 rødløg
2 spsk.pinjekerner
3 store fed hvidløg
1 tsk.salt
1 tsk.merian
1 tsk.soya (sød)
1 Lime
 
 Rød Dressing:
 Græsk Yoghurt 2%
2 spsk.Heinz Tomat ketchup(uden sukker)
2 tsk.salt
1 tsk.oregano
1 tsk.paprika krydderi
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Olivenolien hældes i en skål med salt, merian, soya, og den saften fra limen.

Skalden tages af tigerrejerne, og puttes i marinaden. (smager bedre hvis tigerrejerne har trukket en dags tid i køleskabet i marinaden)

Dressingens igredienser blandes, og stilles i køleskabet.

Salaten skæres og tilberedes som man ønsker. Pinjekernerne kommes i som de er. (kan også ristes lidt - så er de ikke så bitre)

Tigerrejerne steges derefter i wok, eller evt pange med fuld blus. Det er vigtigt at panden, wokken er varm når tigerrejerne puttes i.

- Derefter er de klar til at komme på salaten. Dressingen serveres ved siden af i en lille skål.



Tips:

Det er altid et hit til forret.





karakterer:
Opskriften er vist 15818 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu