Tigerrejer med salat og rød dressing
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke egnet til frysning Indsendt af : Lindi Indsendt : Red : |
|
|
Olivenolien hældes i en skål med salt, merian, soya, og den saften fra limen.
Skalden tages af tigerrejerne, og puttes i marinaden. (smager bedre hvis tigerrejerne har trukket en dags tid i køleskabet i marinaden) Dressingens igredienser blandes, og stilles i køleskabet. Salaten skæres og tilberedes som man ønsker. Pinjekernerne kommes i som de er. (kan også ristes lidt - så er de ikke så bitre) Tigerrejerne steges derefter i wok, eller evt pange med fuld blus. Det er vigtigt at panden, wokken er varm når tigerrejerne puttes i. - Derefter er de klar til at komme på salaten. Dressingen serveres ved siden af i en lille skål. Tips: Det er altid et hit til forret. |
|
Opskriften er vist 15814 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne