Gillet kyllingefilet med honninglasered grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bland en marinade af soja- og sød chilisovs, mariner kyllingefileterne i ca. 30 min. Rens grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Rør glaseringen af olie,honning og eddike. Brun kyllingefileterne i ca. 2 min på hver side på grillen. Læg kyllingefileterne lidt ud til siden på grillen og steg dem færdige i 10-15 min. Hæld honningglaseringen i en foliebakke og stil bakken på grillen. Varm glaseringen op, tilsæt de rå grøntsager, rist grøntsagerne under omrøring 10-15 min. Krydr med salt og peber. Server med løse ris og en skefuld geæsk yoghurt 0,1%
|
|
Opskriften er vist 11608 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne