Jumfruhummerhale i hummersauce
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halerne befris for evt. skaller endetarmen fjernes.
Steges i smør et par minutter.
Hummersuppen jævnes med en smørbolle og monteres med creme fraiche. Smages til med salt peber og Pernod Hallerne kommes i den varme sauce og må ikke koge videre. Servers med løse ris evt. vent med hakket persille og dild. |
|
Opskriften er vist 10436 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne