Pikeret vildsvinekølle (Bjørns)
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skanken skæres evt. af for at køllen kan være i gryden.
Nu pikeres køllen ved at stikke dybe huller i kødet med en kniv hvori der stikkes spækstrimler.
Køllen brunes af i smør og krydres med enebær, salt og peber. Vand hældes ved og koges op, persille lægges ved og det hele småsimrer ca. 2 timer til kødet er mørt. Fyld efter med vand, må ikke koge tør. Køllen tages op og holdes varm mens saucen tilberedes. Sauce: Mel drysses jævnt ud over væden i gryden, lad det opsuges af fedtet og pisk godt igennem. Tilsæt piskefløde, ribsgele og blåskimmel. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 29684 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2010-02-26 10:32:42 Har prøvet halve ovnbagte kartofler og broccolitimbaler. Lækkert. Per - 2010-01-01 20:56:47 På billedet har vi serveret med ovnbagte kartofler, ristede champignon og broccolitimbaler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne