Laks med friskost og tomatsalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Hak tomaterne og skær løget i skrå skiver. Bland saften fra limeen, olivenolie, salt og peber og hæld det over salsaen, og bland det grundigt.
Hak dilden. Bland ost, cremefraiche og dild. Smør hver lakseskive med 1/4 af osteblandingen og rul dem sammen. Kom 1/4 af salsaen på en tallerken, en lakserulle ovenpå, og garner med en tsk. stenbidderrogn. |
|
Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Henny - 2016-02-27 21:29:28 Fantastisk god ret og så er det lavet på et øjebik. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne