Svensk fiskesuppe

Svensk fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1-2 løg
1-2 fedhvidløg
2.5 dl.hvidvin, eller vand med hvidvinseddike
1 Bouillonterning, fisk
1 Bouillonterning, grøntsag
1 ds.flåede tomater
3 dl.cremefine
400 g.torsk
 rejer tilføjes efter temperament
 salt
 peber
 citron
 
Opskrift:
Løg og hvidløg svitses i olivenolien, hvidvin, fløde, tomaterne hældes i sammen med bouillonen, koges sagte ca 20 min, derefter tilføjes torsken også til sidst rejerne, især rejerne må ikke få for meget !
smages til med salt, peber og citron





karakterer:
Opskriften er vist 9057 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-12 08:43:24
God suppe. Vi puttede også 1 porre og ærter i. Vi tror også det ville være bedre med lidt mindre vin og lidt mere fløde. Ligeledes hakke lidt chili i sammen med hvidløg, så suppen får mere bid. Vi puttede ikke rejerne i, men serverede dem til sammen med stegte kammuslinger.