Svensk fiskesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses i olivenolien, hvidvin, fløde, tomaterne hældes i sammen med bouillonen, koges sagte ca 20 min, derefter tilføjes torsken også til sidst rejerne, især rejerne må ikke få for meget !
smages til med salt, peber og citron |
|
Opskriften er vist 9100 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Frederik&Louise - 2011-01-12 08:43:24 God suppe. Vi puttede også 1 porre og ærter i. Vi tror også det ville være bedre med lidt mindre vin og lidt mere fløde. Ligeledes hakke lidt chili i sammen med hvidløg, så suppen får mere bid. Vi puttede ikke rejerne i, men serverede dem til sammen med stegte kammuslinger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne