Chokolade Boller 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : nej Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres de øvrige ingredienser kommes i, chokoladen skal i til sidst, der røres godt med røremaskinen/håndpiskeren, og sættes så til hævning i ca. 1/2 time - 3 kvarter.
Æltes godt evt. tilsættes lidt ekstra mel, trilles og hæver så igen til ovnen er varm. Bages ved 225 grader C alm. ovn i 10 - 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 16816 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2015-01-17 20:11:41 Jeg er igang med at bage dem for første gang. Måske en anelse anderledes end tænkt. Følger opskriften for selve bollerne, og tror sjældent jeg har oplevet en dej, der ikke klistrer til bordet, men stadig er klistret... Er det olien, der gør det? Hvis, så skal jeg bruge olie for fremtiden i mit brød. Selve chokolade-delen bruger jeg en plade Marabou, og deler den op i stykker. Hver bolle får et stykke chokolade inden i sig... Kan huske den form for chokoladeboller fra min efterskoletid, og det var bare GULD når de var til eftermiddags/aftenskaffe... Håber disse bliver lige så gode. Sofie - 2012-06-06 09:34:10 De var super gode og rigtig luftige :) Kom dog lidt mindre olie i end der står, og de blev stadig fine :D Mig :D - 2010-08-20 16:57:20 De var gode, men lidt for klistrede..(trods de fik 19 min, i en ovn på 225 graders varme!).. Men tak alligevel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne