Chorizopølser bagt i rødvin
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Det hele lægges i et lille ildfast fad/skål, og stilles i ovnen i ca. 30-40 minutter til pølserne er sprøde, og vinen næsten er fordampet. Pølserne vendes når halvdelen af tiden er gået.
|
|
Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2016-04-18 22:46:05 Hej Ask Hvor mange grader skal ovnen stå på? Mvh LOTTE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne