Uova strapazzate con funghi porcini
Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær rørhattene i tynde skiver. Fjern tomatkernerne og skær dem i sjettedele. Æggene blandes med fløde eller mælk. Krydres med salt og peber. Persille vendes i. Pres hvidløget. Steg svampene i olie og smør og tilsæt tomat og presset hvidløg. Krydres og holdes varm. I anden gryde laves røræg som blandes med tomater og svampe.
|
|
Opskriften er vist 14626 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne