Oksekødsgryde og kartoffelmos med hvidløg

Oksekødsgryde og kartoffelmos med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød i terninger f.eks. Klump
2 spsk.Olie
5-6 dl.oksebouillon
2 laurbærblade
 Salt
 Peber
700 g.rodfrugter f.eks. gulerod, selleri og majroe
 Hvedemel
 Evt.kulør
 Salt
 Peber
 
 Kartoffelmos:
1500 g.melede kartofler
0.5 dl.olivenolie
 Knust hvidløg efter smag
1 dl.hakkede grønne oliven
 Groft salt
 Peber
 
Opskrift:
Oksekødsgryde:
Dup kødet tørt. Brun det i olien i en stor gryde. Kasser stegefedtet og tilsæt bouillon, laurbærblade, salt og peber. Lad det småkoge i 20-30 minutter under låg.

Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker. Læg disse i gryden og lad retten koge i yderligere 10 minutter eller til alt er mørt.

Jævn med hvedemel udrørt i lidt vand. Tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber.

Kartoffelmos:
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog disse mære i rigeligt vand.
Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Tilsæt olivenolie under omrøring, til der er opnået ønsket konsistens.
Rør hvidløg og oliven i mosen og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9756 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu