Oksekødsgryde og kartoffelmos med hvidløg
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødsgryde:
Dup kødet tørt. Brun det i olien i en stor gryde. Kasser stegefedtet og tilsæt bouillon, laurbærblade, salt og peber. Lad det småkoge i 20-30 minutter under låg. Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker. Læg disse i gryden og lad retten koge i yderligere 10 minutter eller til alt er mørt. Jævn med hvedemel udrørt i lidt vand. Tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber. Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog disse mære i rigeligt vand. Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Tilsæt olivenolie under omrøring, til der er opnået ønsket konsistens. Rør hvidløg og oliven i mosen og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9778 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne