Omelet med chorizo og sprød parmaskinke
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Chorizopølsen skæres i små tern, og løget hakkes. Æg, ost og peber piskes sammen, og tomaten skæres i skiver.
Chorizo og løg steges i lidt olivenolie på en lille pande. Blandingen tages af panden, og der skrues helt ned for varmen. Æggemassen hældes på panden, og når den har stået et par øjeblikke hældes løg og pølse i. Panden dækkes med et låg (eller sølvpapir), og efter ca. 5 min lægges tomatskiverne oven på. Omeletten steger færdig under låg. Imens steges parmaskinken sprød på en pande, og lægges på fedtsugende papir. Rucolaen skylles og vendes i balsamico og peber. Anret ved at lægge lidt rucola på en tallerken, et stykke af omeletten ovenpå og til sidst drysses der med stykke af parmaskinken. Tips: Pas meget på med brug af salt, da både pølsen og skinken er salte. |
|
Opskriften er vist 11465 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2011-11-11 23:04:15 Hvor havner skinken henne - den er ikke med i anretningen... Hvor lang tid skal det steges? 1 min, 10 min, 3 timer, ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne