Råkost med rødkål og ingefær

Råkost med rødkål og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Råkostsalat

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.Citronsaft
1 spsk.Æbleeddike
0.5 tsk.ingefær
1 tsk.sukker
1 tsk.dijonsennep
2 spsk.Olie
 lidtkorianderblade
 
3-4 gulerødder
150-200 g.rødkål
 salt
 peber
 
 Pynt:
 lidtkoriander eller mynte
 
Opskrift:
Pisk Citronsaft, Æbleeddike, fintrevet ingefær, sukker, dijonsennep og olie sammen og tilsæt lidt friskhakket korianderblade.

Vend groftrevne gulerødder og fintstrimlet rødkål i dressingen og smag til med salt og peber.
Lad salaten trække 20 minutter.

Pynt med lidt friskhakket koriander eller mynte.

Tips:

Tilsæt evt. rosiner, soltørrede bær eller fintsnittede tørrede frugter som f.eks. svesker, abrikoser, figner eller dadler.





karakterer:
Opskriften er vist 6651 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu