Råkost med rødkål og ingefær
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt : Red : |
|
|
Pisk Citronsaft, Æbleeddike, fintrevet ingefær, sukker, dijonsennep og olie sammen og tilsæt lidt friskhakket korianderblade.
Vend groftrevne gulerødder og fintstrimlet rødkål i dressingen og smag til med salt og peber. Lad salaten trække 20 minutter. Pynt med lidt friskhakket koriander eller mynte. Tips: Tilsæt evt. rosiner, soltørrede bær eller fintsnittede tørrede frugter som f.eks. svesker, abrikoser, figner eller dadler. |
|
Opskriften er vist 6651 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne