Skipperlabskovs med løg / selleri
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Poul Indsendt : Red : |
|
|
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg kødet ca. 5 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op.
Smelt resten af smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og selleri i ca. 3/5 min. Tilsæt kartofler, vand, laurbærblade og peberkorn. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kartoflerne er møre - rør af og til. Rør rigtig godt de sidste minutter. så kartoflerne jævner. Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt salt og varm retten igennem. Smag til. Tips: Husk purløg og persille |
|
Opskriften er vist 8345 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne