Skipperlabskovs med løg / selleri

Skipperlabskovs med løg / selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Poul

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
400 g.hakket oksekød (ca. 6% fedt)
2 zittauerløg i grove stykker (ca. 150 g)
0.5 groftrevet knoldselleri (ca. 400 g)
800 g.melede kartofler i grove stykker
3 dl.vand
3 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
2 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg kødet ca. 5 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op.

Smelt resten af smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og selleri i ca. 3/5 min.

Tilsæt kartofler, vand, laurbærblade og peberkorn. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kartoflerne er møre - rør af og til.

Rør rigtig godt de sidste minutter. så kartoflerne jævner. Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt salt og varm retten igennem. Smag til.

Tips:

Husk purløg og persille





karakterer:
Opskriften er vist 8344 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu