Junglekagen
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : er fryseegnet - uden glasur Indsendt af : Linda Mariegaard Indsendt : Red : |
|
|
pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
tilsæt margarine og kærnemælk og rør godt. mos bananerne, og hak ananas i små tern. Bland frugten i dejen. Hak nødderne groft og bland dem med mel, grahamsmel, havregryn, natron og vanilje. vend det i dejen. Bages i bradepande ca. 35x40 cm. på midterste rille i ca. 30 min. ved 175* pyntes med glasur. |
|
Opskriften er vist 7404 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-13 14:14:10 og 4,5 dl ananassaft... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne