Svampetatar på salat
Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampene med en børste og skære dem i små tern. Finhakket skalotteløg og persille ristet let af i lidt smør. Tilsæt svampene, krydr med salt og peber og lad retten sautere på panden i ca. 5 minutter til væsken er forsvundet. Læg ingredienser i små mokka-kopper, pres lidt og lad dem køle lidt af.
Lav en vinaigrette af eddike, olie, peber og salt. Svampetataren vendes ud på 2 tallerkener med salat omkring. Drys med tomater skåret i tern eller halverede sherrytomater.
|
|
Opskriften er vist 12173 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne