Rødspættefileter med hasselbach kartofler, spinat

Rødspættefileter med hasselbach kartofler, spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rødspættefileter
4 bagekartofler
250 spinat
0.5 peberfrugt(i strimler)
2 hele fed hvidløg
2 spsk.revet parmesanost
4 spsk.rasp
 olivenolie
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver uden at skære igennem. Læg dem i en braddepande og pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber og drys med rasp. Bag så kartoflerne i en forvarmet ovp på 200 grader i ca. 1 time. Skyl spinaten grundigt i koldt vand og tør den i et viskestykke. Snit peberfrugten i strimler. Hæld lidt olivenolie på en let varm teflonpande. Vend spinat,hvidløg og peberfrugt i. Drys parmesanosten over. Steg fileterne på en meget varm teflonpande, til de er sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 6569 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu