Rødspættefileter med hasselbach kartofler, spinat
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver uden at skære igennem. Læg dem i en braddepande og pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber og drys med rasp. Bag så kartoflerne i en forvarmet ovp på 200 grader i ca. 1 time. Skyl spinaten grundigt i koldt vand og tør den i et viskestykke. Snit peberfrugten i strimler. Hæld lidt olivenolie på en let varm teflonpande. Vend spinat,hvidløg og peberfrugt i. Drys parmesanosten over. Steg fileterne på en meget varm teflonpande, til de er sprøde.
|
|
Opskriften er vist 6569 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne