Verden bedste Boller
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Nasra Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand fra den varme hane (30 grader C.) Tilsæt det øvrige, men kun halvdelen af melet. Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.
Tril dejen til en pølse, og skær i passende stk. Form til kugler og stil dem på en beklædt plade. Dæk med et rent håndklæde, stil til hævning i 10-20 min. Pensel med æg og bages 10-12 min. ved 225 grader C almindelig ovn Tips: Kom evt. kardemomme el. vanllie i, efter smag. |
|
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne