Svinekam Bombay
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stegen ridses i fedtlaget, krydres med salt og karry.
Stilles i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 1½ time.
Tages ud af ovnen og hviler tildækket min. 20 minutter inden der skæres af stegen. Fedtet fra bradepanden kan bruges i sovsen. Karrysovs: Smelt smørret i en gryde. Drys karrypulver i. (Hvis du bruger karrypasta skal den i senere). Svits finthakkede løg og æblertern og drys melet over. Tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører. (Her kan karrypastaen tilsættes) Lad sovsen koge ved svag varme og smag til med salt og peber. Rosinerne koges op i vand tilsat lidt sukker, ca. 2 minutter. Server den skiveskårne steg med løse ris, ananasringe, mandarinfiletter, skoldede rosiner og syltede peberfrugter. Risen kan pyntes med et lille drys paprika. |
|
Opskriften er vist 26999 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-09-13 18:37:29 Der kan sagtens bruges nakkefilet i stedet for svinekam, og tilbehøret kan varieres, med bla. bananer og shutney, se evt, opskrifterne på ristaffel for andet tilbehør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne