Somaliske småkager
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nasra Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200.
Smelt smørret, og bland sukker og mel sammen. Når smørret har kølet lidt af, blandes det med sukker og melet. Rør det godt rundt, ælt gerne lidt. Tag en kagerulle, og rul dejen ud til den er ca. 1/2 cm tyk. Tryk kagerne ud med et lille glad, eller noget lign. Kom kagerne på en bageplade, og øverst ind i ovnen. Lad dem være i ovnen i 5 min, eller til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af. Så er de klar til at blive spist Tips: Du kan evt. komme lidt smeltet chokolade i, eller lidt vanille-sukker, eller hvad du nu har lyst til (: |
|
Opskriften er vist 6689 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-12 16:27:27 Det må da være en joke :-D den seje sild - 2009-12-24 18:51:57 ikke for noget man der mangler nogle Ingredienser:-) og den er ikke så god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne