Luksus gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Sommerpigen Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne fint og del æggene i blomme og hvide.
Pisk blommerne skummende med rørsukker, vaniliesukker og citronskal. Tilsæt de fintmalede mandler, mel, salt, nelliker, kanel og bagepulver. Rør gulerødder og citronsaft i. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i en stor, smurt springform og bag den i ca. 50 minutter ved 180 grader. Rør alle ingredienserne til glasuren sammen og smør den på den afkølede kage. Tips: Kagen kan evt. overtrækkes med denne glasur, hvis man ikke er til flødeostglasur: 150 g flormelis 1 spsk. pasteuriseret æggehvide 2 spsk. citronsaft Røde cocktailbær |
|
Opskriften er vist 14238 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-27 00:48:55 Den er bare fantastisk den her gulerodskage....og så glasuren også! Nam nam :) Kagen er virkelig lækker, og holder sig god og saftig længe...selvom den ikke holder længe her hos mig ;)Den tager lidt tid at lave, men det er bestemt det hele værd! :)....har lavet den mange gange efterhånden og vil snart lave den igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne