Lasagne 06
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ingrid Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen varmes op på 200 grader.
Hak løgene og smid dem i en gryde med fedstof. Pres hvidløgene deri. Rør rundt til de er bløde. (de må ikke blive brune, så pas på varmen!) Put kødet i, og rør rundt til det er kogt igennem. Tilsæt derefter tomatpuré og rør rundt. Derefter tilsættes de hakkede tomater, hvor der røres rundt mens du tilsætter paprika, peber, oregano og evt. chili. Når det har kogt i nogle minutter tilsættes der salt efter behov. Lad blandingen koge i nogle minutter, mens du gør fadet klar. Start med at hælde lide mornaysauce i fadet og lidt af kødet i. Spred det så det dækker det meste af bunden af fadet. Læg pladerne på, og sørg for de fylder hele fadet. Derefter kommes kød på. Forsæt sådan til du når toppen af fadet. Mornaysauce hældes over lasagnen, og mozzarella drysses over. Brug evt. frisk tomat til topping og lidt oregano. Den puttes i ovnen, til osten er gylden. HUSK, at lade lasagnen hvile inden servering! ellers bliver den for smattet. Tips: Der kan bruges grøntsager i blandingen som fx. peberfrugt eller gulerod. |
|
Opskriften er vist 7912 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne