Koteletter i fad 22
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lonnie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Margarine kommes på en pande, hvorefter koteletterne brunes med salt og peber. De lægges i et fad. De flåede tomater kommes i en anden gryde. Tomatpure, Champignons og løg tilsættes også. Der kommes en lille smule vand i. Ikke meget! der tilsættes en klar bouillonterning. Der smages til med salt, peber og oregano. Når sovsen koger hældes den over koteletterne. Retten skal stå i ovnen i 30-35 min. Tips: Servers med ris |
|
Opskriften er vist 6102 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne