Grydebøf i sovs

Grydebøf i sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lonnie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 grydebøffer
 margarine til bruning
 vand
1 Bouillonterning, okse
5 gulerødder
1 glasperleløg
3 spsk.hvedemel
 kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøfferne brunes i en gryde.
Der tilsættes vand så det dækker kødet. – en oksekødsterning tilsættes også
Derefter tilsættes skiveskårne gulerødder og perleløg.
Retten skal simre under låg til gulerødder er møre.
Dernæst jævnes sovsen med meljævning (3spsk mel til en meljævner halv fuld med vand)
Kulør tilsættes til den har en passende farve.
Der smages til med salt og peber.
Rør igennem og server retten.


Tips:

Jeg plejer at servere retten med ris, men kartofler er også en muglighed.





karakterer:
Opskriften er vist 28775 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-07-09 00:39:55
Bøf i sovs er godt, men melen skal varmes godt op, ellers smager retten af tapetklister.

  -   2022-07-07 17:40:57
tilsaet floede og laurbergblade

  -   2022-03-17 11:56:55
tilsæt laurbergblade

  -   2014-11-23 01:35:12
Gryde bøf er bare lækkert 😋 dette er det bedste jeg. Ved med god kartoffel 🍠 mos til