Grydebøf i sovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lonnie Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne brunes i en gryde.
Der tilsættes vand så det dækker kødet. – en oksekødsterning tilsættes også Derefter tilsættes skiveskårne gulerødder og perleløg. Retten skal simre under låg til gulerødder er møre. Dernæst jævnes sovsen med meljævning (3spsk mel til en meljævner halv fuld med vand) Kulør tilsættes til den har en passende farve. Der smages til med salt og peber. Rør igennem og server retten. Tips: Jeg plejer at servere retten med ris, men kartofler er også en muglighed. |
|
Opskriften er vist 28775 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bøfkongen - 2023-07-09 00:39:55 Bøf i sovs er godt, men melen skal varmes godt op, ellers smager retten af tapetklister. Peter Schulte Tyskland - 2022-07-07 17:40:57 tilsaet floede og laurbergblade nordjylland - 2022-03-17 11:56:55 tilsæt laurbergblade Karsten - 2014-11-23 01:35:12 Gryde bøf er bare lækkert 😋 dette er det bedste jeg. Ved med god kartoffel 🍠 mos til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne