Gnocchi di zucca ai funghi

Gnocchi di zucca ai funghi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gnocchi:
 kg.græskar
 salt
 peber
1 æg
2 æggeblommer
4-10 spsk.hvedemel
 
 Svampe ragout:
1 kg.friske skovsvampe(f.eks. morkler, kantareller og rørhatte)
4 spsk.olivenolie
 salt
 peber
50 g.smør
 
Opskrift:
Skræl græskaret og befri det for kerner. Skær kødet i mindre tern. Ternene lægges i gryde ved svag varme uden tilsætning af fedtstof eller vand. De steges ved meget svag varme og uden låg til al væden er fordampet. Massen skal være meget tør. Lad det herefter køle af og smag til med salt og peber. Græskarmassen lægges i foodprocessor sammen med æg og æggeblommer. Pureres til en glat masse. Tilsæt derefter så meget mel, til massen ligner dej. Smag til med salt og peber. Bring en stor gryde tilsat salt i kog. Med 2 skeer formes boller og disse lægges forsigtigt i det kogende vand. Skru ned for varmen og kog dem 5 minutter eller til de ligger i overfladen af vandet. Læg dem herefter i en si til afdrypning. Svampene renses og steges i olien. Krydres med salt og peber. Anret sammen med græskar-gnocchi.





karakterer:
Opskriften er vist 19155 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad hedder morkler på italiensk