Gnocchi di zucca ai funghi
Hovedingrediens : Svampe - Morkel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skræl græskaret og befri det for kerner. Skær kødet i mindre tern. Ternene lægges i gryde ved svag varme uden tilsætning af fedtstof eller vand. De steges ved meget svag varme og uden låg til al væden er fordampet. Massen skal være meget tør. Lad det herefter køle af og smag til med salt og peber.
Græskarmassen lægges i foodprocessor sammen med æg og æggeblommer. Pureres til en glat masse. Tilsæt derefter så meget mel, til massen ligner dej. Smag til med salt og peber.
Bring en stor gryde tilsat salt i kog. Med 2 skeer formes boller og disse lægges forsigtigt i det kogende vand. Skru ned for varmen og kog dem 5 minutter eller til de ligger i overfladen af vandet. Læg dem herefter i en si til afdrypning.
Svampene renses og steges i olien. Krydres med salt og peber. Anret sammen med græskar-gnocchi.
|
|
Opskriften er vist 19074 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer dorrits - 2005-01-01 01:01:01 hvad hedder morkler på italiensk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne