Bondekonens chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Else Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en lille gryde og rør det det med sukkeret. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk det hele lyst og skummende.
Bland kakao, mel, natron og vaniljesukker og sigt det i dejen skiftevis med kærnemælken. Fordel dejen i en bradepande 33x38 cm. med bagepapir. Bag kagen på den næstnederste rille i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 52161 gange,
og udskrevet 812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (39 stemmer) |
|
Kommentarer bageren - 2010-08-06 14:02:25 super god kage den kan man ikke få for meget af, den smager især godt med m&m´s på og glasur |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne