Raitia dressing med råsyltede rababer
Fryseegnet : nej Indsendt af : helle Indsendt : Red : |
|
|
Skær rabarberne i helt tynde skiver og kom dem i en skål.
Drys sukker over dem og lad dem trække i 20 min. Derefter hældes væden fra. Skær agurken i tern og derefter vendes både agurk og rabarber i yoghurt og smages til med salt. |
|
Opskriften er vist 4766 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne