Agurkesuppe med blåbær

Agurkesuppe med blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Helle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Agurker
1 fedHvidløg
7.5 dl.yoghurt naturel
2.5 dl.Grøntsagsbouillon
125 g.Blåbær
2 spsk.Sukker
1-2 spsk.Æble eddike
 
Opskrift:
Agurkerne skrælles og flækkes på langs.
Skrab kernerne ud og gem dem til pynt.
Skær agurkerne i skiver og blend dem med hvidløg, yoghurt og bouillon indtil suppen er skummende. Derefter smages der til med salt og peber.
Den stilles i køleskabet indtil servering.

Bærerne røres sammen med sukker og eddike og trækker i ½ time og smages til.

Agurke kernerne blendes til sidst med blåbærrene og serveres ovenpå suppen som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 9641 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-07 23:09:32
Lækker suppe som "varmt" kan anbefales selvom den er kold ;-) Brugte dog mindre yoghurt og mindre vand ved boullionen, så det blev en kraftigere suppe. Virkelig lækkert!

  -   2010-09-13 13:10:03
Jeg har lige lavet denne suppe som forrret til en middag for fire personer. Vi var begejstrede. Perfekt i farve og fylde. Blåbær giver godt modspil til den sure og friske agurk.

  -   2010-08-09 08:12:24
Smager lækkert en special suppe