Jordskoksuppe med muskat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Fryseegnet : Ja Indsendt af : Grøntdamen Indsendt : Red : |
|
|
Skær store sideknolde af jordskokkerne og rens dem seperat. Kassér de mindre knolde.
Skrub jordskokkerne i rigeligt salt og lidt vand - evt af flere omgange til de er helt rene. Skær dem i grove stykker. Hak løg/porre groft, skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Steg alt i olie i nogle minutter - de skal tage ingen eller kun lidt farve. Tilsæt vand, bouillon og muskatnød. Lad suppen simre under låg ca. 1/2 time til grønsagerne er helt møre. Blend suppen - brug stavblenderen i gryden. Tilsæt fløde og eddike. Varm den igennem og smag til med salt, peber og eddike. Server med groft brød og purløg - evt. stegte bacontern hvis kødet er et must |
|
Opskriften er vist 10455 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Forfatteren - 2009-09-10 12:57:04 Havde kildeangivet således: Sonja Bock og Tina Scheftelowitz: "Geniale Gryderetteer og Superbe Supper"....men det faldt vist ud - genial og superb bog ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne