Champignon med gedeostedip

Champignon med gedeostedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.frisk gedeost
4 spsk.cremefraiche
2 spsk.klippet purløg
450 g.markchampignon
2 æg
 Salt
 peber
75 g.tør brødkrumme
 Olie til stegning
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Rør osten blød i en skål sammen med creme fraiche og purløg. Smag til med salt og peber. Skær store champignon i mundrette stykker. Dyp svampene i sammenpisket æg og dernæst i brødkrumme så de er helt dækket. Varm olien op og steg svampene 1-2 minutter til de er sprøde. Server dem til gedeostedippen.





karakterer:
Opskriften er vist 13140 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-02 08:25:21
Hello, jag kunne got lig opskreften, dæn var ragti goooo ko ost r ekke noet for mej, mæn ge åst r supr... mine 7 børn kune rekti got lig dæn. karli hilsen Fru. Ismustifu