Champignon med gedeostedip
Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon Indsendt : Red : |
|
|
Rør osten blød i en skål sammen med creme fraiche og purløg. Smag til med salt og peber. Skær store champignon i mundrette stykker. Dyp svampene i sammenpisket æg og dernæst i brødkrumme så de er helt dækket. Varm olien op og steg svampene 1-2 minutter til de er sprøde. Server dem til gedeostedippen.
|
|
Opskriften er vist 13140 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Fru. Ismustifu - 2011-02-02 08:25:21 Hello, jag kunne got lig opskreften, dæn var ragti goooo ko ost r ekke noet for mej, mæn ge åst r supr... mine 7 børn kune rekti got lig dæn. karli hilsen Fru. Ismustifu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne