Sonjas Favoritsalat
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Grøntdamen Indsendt : |
|
|
Rist nødderne med salt på en tør, hed pande. Tilsæt honning og rør rundt. Lad nødderne køle af på en tallerken.
Skær peberfrugterne i tynde strimler og steg dem ved middelstærk varme med salt og masser af peber i 5-6 min. til de er brune og bløde. Tilsæt hvidløg, vend rundt, tilæst eddike, vend rundt og tag det af varmen. Nip bønnerne og damp dem under låg i lidt vand til de er næsten møre - ca 3 min. Skyl dem straks i koldt vand. Fjern kærnehuset fra æblet og skær æblet i tynde både. Vend straks æbler, peberfrugter og bønner forsigtigt sammen og smag salaten til med salt, peber og eddike. Ved serveringen: Klip brøndkarsen over og vend rundt - anret på et fad. Bræk valnødderne i mindre stykker og pynt med dem Tips: Jeg har prøvet den med andre nødder også - det kan man godt, men det salte og det søde sammen med valnøddernes bitterhed og balsamicoens og æblernes syrlighed er efter min mening det som gør salaten helt fantastisk |
|
Opskriften er vist 24656 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-30 23:40:40 Kan man med fordel lave salaten tidligt og lade den trække? forfatteren - 2009-09-10 12:54:28 Hovsa - havde skrevet at opskriften stammer fra: Sonja Bock og Tina Scheftekowitz fantastiske bog: "Flere Suveræne Salater", men det blev lige væk - så hermed inf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne