Mousakka med kartoffelmos og bagt aubergine
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : Louna Indsendt : Red : |
|
|
skær auberginerne i halve og drys pizza krydderi på.
lig dem i et ovnfast fad eller på en bageplade og bag dem i ca. 45 min ved 200g. når de er færdige skrab kødet ud og smid skrællen ud Skræl kartoflerne skær dem i tern, put dem i en gryde, koges til de er bløde. hæld vandet fra og kom mælk i, lav dem til kartoffelmos. brun kødet i en gryde, når det er brunt, kom pizzasovsen i. tilsæt ekstra timian elle pizzakrydderi. ,man kan evt. bruge lidt hvidløg- find et ovnfast lasagnefad frem. dæk bunden med kødsovs, aubergine mosen over og så kartoffelmosen (halvdelen) så resten af kødet og til sidst kartoffelmosen igen. man kan pynte med den hvis det skal være fint. bag i ca. 40 minutter ved 200g. det smager rigtig rigtig godt Tips: det smager godt dagen efter :-) man kan evt toppe med en bachamelsouce |
|
Opskriften er vist 13947 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne