Kartoffelsuppe 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : emil & sonia Indsendt : Red : |
|
|
1. skræl kartoflerne, og stil dem til side dækket med vand. rens porren, skyl den, og skær den i ringe. pil løget, og hak det fint.
2. skær flæsket i små tern, og lad det smelte i en gryde med opvarmet olie. tilsæt løg og porre, og steg det i 5 min. hæld bouillonen over, og bring suppen i kog. 3. skær kartoflerne i små tern, hæld ternene i suppen, og bring suppen i kog igen. skyl og skræl guleroden,skær den i små tern, og hæld også dem i suppen. smag til med salt, og lad suppen småkoge ved svag varme i 45 min. |
|
Opskriften er vist 12553 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne