Rissalat med peberfrugt og majs

Rissalat med peberfrugt og majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Sheila06

Indsendt :     

Ingredienser:
3 dl.ris
5 dl.vand
1 tsk.salt
1 rød peberfrugt
3 dl.frosne majs
 vand + salt
1 spsk.hvidvins- eller lys kryddereddike
3 spsk.neutraltsmagende madolie fx. majs eller raps
 masser af friske krydderurter efter eget valg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog risen i vand tilsat salt efter anvisningen på pakken. Lad risen køle af.
Kog majsen 3 - 5 min. i lidt vand tilsat salt. Køl majsen af.
Skyl peberfrugten og fjern frøstol og kerner. Skær peberfrugten i små tern på størrelse med ærter.
Pisk olie og eddike sammen i en skål og smag til med krydderurter, salt og peber. Vend ris, majs og peberfrugt i dressingen og lad rissalaten hvile i ca. 2 timer før den serveres.

Tips:

Dressingen kan tilsættes, sennep, hvidløg og alm. revet løg hvis det ønskes. Det er op til kokken at smage sig frem :)





karakterer:
Opskriften er vist 10531 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu