Rissalat med peberfrugt og majs
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sheila06 Indsendt : |
|
|
Kog risen i vand tilsat salt efter anvisningen på pakken. Lad risen køle af.
Kog majsen 3 - 5 min. i lidt vand tilsat salt. Køl majsen af. Skyl peberfrugten og fjern frøstol og kerner. Skær peberfrugten i små tern på størrelse med ærter. Pisk olie og eddike sammen i en skål og smag til med krydderurter, salt og peber. Vend ris, majs og peberfrugt i dressingen og lad rissalaten hvile i ca. 2 timer før den serveres. Tips: Dressingen kan tilsættes, sennep, hvidløg og alm. revet løg hvis det ønskes. Det er op til kokken at smage sig frem :) |
|
Opskriften er vist 10554 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne