Falafler med friske azukispirer
Fryseegnet : ja Indsendt af : Annett Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak hvidløg. Rens persillen. Kør alle ingredienser i en blender til dejen er fast og blød. Dejen bliver meget grøn.
Form små boller med en spiseske (evt. barneske) dyppet i den varme olie. Falaflerne må ikke være alt for store. Så når de ikke at blive gennemstegt, før overfladen branker. Steg dem på panden i olie. Hvis de ikke hænger sammen, så kom lidt mere hvedemel i. Det er praktisk at lave en stor portion falafel dej, når man alligevel er i gang med blenderen. De kan nemlig fryses og holde sig i op til 1 år. Men kom først dejen i fryseren, når den har trukket 4-6 timer. Tips: Tilbehør: Små fine kartofler med pesto og rustik salat. Rustik salat: Romasalat skæres stort ud Tomater i store både 1 skalotteløg skæres i tynde strimler 1 frisk chili skæres i tynde strimler (kan undlades, hvis man ikke kan lide stærk mad) Dressing: 1 tsk. honning 2 spsk. æbleeddike 2 spsk. olivenolie Salt Tip: Bland dressingen i salatskålen og lad en lille smule vand hænge ved salaten, så fordeler dressingen sig jævnt. |
|
Opskriften er vist 6132 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne