Pasta med bacon og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : ikkefryseegnet Indsendt af : Iben Indsendt : Red : |
|
|
Bacon steges til det er sprødt.
Baconen tages af og løget steges i lidt af fedtet fra baconen og kyllingen brunes. Når kyllingen er brunet, tilsættes cremefine, bacon og Paprika. Derefter tilsættes de hakkede tomater og resten af kryderierne. Retten står 5 -10 min. og koger ind. Tips: Smager rigtig godt med frisk tomat pasta. |
|
Opskriften er vist 10012 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne