Forlorne hjerper
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget hakkes groft og steges i smør til de er klare, afkøles let.
Oksesmåkød, oksehjerte og bacon køres gennem kødhakkere. Farsen røres med hvedemel, rasp, knust enebær, salt og peber. Tilsæt piskefløde til farsen har en passende konsistens. De bløde løg vendes i til sidst. Formes til store aflange frikadeller/boller som omvikles med 1 skive bacon. Lægges i en bradepande eller ildfast fad. Brunes i ovnen ved 250 grader C. alm. Ovn ca. 15 minutter. Sauce: Smørret smeltes, melet røres i. Mælk og fløde tilsættes lidt af gangen under omrøring. Ribsgele, kulør, salt og peber tilsættes og sovsen koges godt igennem. Saucen hældes over de brunede hjerper, og sættes i ovnen endnu 15 minutter ved 200 grader C. alm. Ovn. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 19502 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne