Mexicansk kyllingelasagne 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke afprøvt Indsendt af : Dorthe Lassen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebrystet skæres i små tern dagen forinden og ligges i en marinade. Man laver først marinaden i posen, hvor man tilsætter noget olivenolie, 2 hvidløg i små stykker, salt og peber, lidt oregano, basilikum og grønsagskrydderi, hvis man har det. Så kan marinaden trække ind i kødet til næste dag.
Dagen efter svitses kyllingen på en pande til det har fået nok. Så tager man en stor skål, hvor kyllingen, piskefløden, spinaten, salsaen, de hakkede tomater, 2 hvidløg, basilikummen og peberfrugterne og snackpeberne blandes sammen. Herefter smages blandingen til. Herefter begynder man at lave lasagnen, hvor blandingen kommer nederst, derefter lasagneplader, så blandingen igen osv. Øverst skal der være en blanding og til sidst ost. Bagetid: 200 grader i 25-30min. |
|
Opskriften er vist 13710 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2013-04-18 18:56:55 Den kan sagtens fryses. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne