Mexicansk kyllingelasagne 02

Mexicansk kyllingelasagne 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvt

Indsendt af : Dorthe Lassen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
1 gul eller grøn peberfrugt
2 stk.Snackpeber (rød)
10 lasagneplader
1 ds.salsa (mild)
2.5 dl.piskefløde/madlavningsfløde
1 ds.hakkede tomater med basilikum og oregano smag.
200 g.ost
200 g.spinat
4 hvidløg
 Basilikum (enten i plante eller krydderiform)
 
 Tilbehør:
 fx Flutes
 
Opskrift:
Kyllingebrystet skæres i små tern dagen forinden og ligges i en marinade. Man laver først marinaden i posen, hvor man tilsætter noget olivenolie, 2 hvidløg i små stykker, salt og peber, lidt oregano, basilikum og grønsagskrydderi, hvis man har det. Så kan marinaden trække ind i kødet til næste dag.

Dagen efter svitses kyllingen på en pande til det har fået nok. Så tager man en stor skål, hvor kyllingen, piskefløden, spinaten, salsaen, de hakkede tomater, 2 hvidløg, basilikummen og peberfrugterne og snackpeberne blandes sammen. Herefter smages blandingen til. Herefter begynder man at lave lasagnen, hvor blandingen kommer nederst, derefter lasagneplader, så blandingen igen osv. Øverst skal der være en blanding og til sidst ost.

Bagetid: 200 grader i 25-30min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mexicansk kyllingelasagne med spinat

karakterer:
Opskriften er vist 13692 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-18 18:56:55
Den kan sagtens fryses.