Bagte svampe med gedeost og skinke

Bagte svampe med gedeost og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 meget store champignoner
½ dl.olivenolie
2 spsk.hakket persille
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
4 tynde skiver lufttørret skinke
4 skivergedeost, ca. 2 cm tykke
 
Opskrift:
Rens svampene og fjern stokken. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir. Bland olie, citronsaft, persille, salt og peber til en marinade og pensl det på svampene. Sæt dem i ovnen 5-6 min. ved 250 grader. Tag svampene ud. Skær evt. fedtkanter af skinken og læg en skive i hver af svampene. Læg en skive gedeost øverst. Kværn peber over, og sæt dem atter i ovnen 5-7 min., til lige inden osten revner og er gylden. Servér svampene lune med hakket persille og brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 25819 gange,
og udskrevet 1000 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-20 12:46:42
Smagte virkelig godt! Brugte dem som tilbehør til hovedret.