Bagte svampe med gedeost og skinke
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Rens svampene og fjern stokken. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir.
Bland olie, citronsaft, persille, salt og peber til en marinade og pensl det på svampene. Sæt dem i ovnen 5-6 min. ved 250 grader. Tag svampene ud.
Skær evt. fedtkanter af skinken og læg en skive i hver af svampene. Læg en skive gedeost øverst. Kværn peber over, og sæt dem atter i ovnen 5-7 min., til lige inden osten revner og er gylden.
Servér svampene lune med hakket persille og brød til.
|
|
Opskriften er vist 25784 gange,
og udskrevet 999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-20 12:46:42 Smagte virkelig godt! Brugte dem som tilbehør til hovedret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne