Linsepostej

Linsepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : IDC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.grønne eller røde linser (de røde giver en flot farve)
250 g.løg
70 g.smeltet eller flydende margarine
2 æg
0.5 dl.fløde
0.5 dl.mælk
1.5 bouillonterning
0.5 tsk.karry
1.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Linserne skylles og sættes i blød natten over (1 del linser til 2 dele vand).
Næste dag koges de ½ time, og overskydende vand sies fra.
Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes godt.
Postejen hældes i små ovnfaste skåle eller forme, og bages ved 200 grader i 1 time.
Små forme lidt mindre.
Postejen kan fryses og egner sig især til pålæg.



Tips:

Tips:Har man glemt at tagen postejen op af fryseren optøes den nemt i microbølgeovnen. Fløden kan sagtens erstattes af mælk. Smager skønt til et stykke friskbagt rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 32027 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-20 18:54:26
Synes godt nok den bliver meget salt.

  -   2019-07-07 00:34:37
Meget lækker postej. Jeg brugte dåselinser, smør og fløde. Jeg brugte foodprocessoren med kniven og fik en konsistens som leverpostej.

  -   2016-03-20 14:15:23
Simpelthen en fantastisk vegetarisk postej! Delikat og dejlig krydret :-) Jeg er veganer og laver den den uden æg. Æggene erstattes fint med No-Egg, som bl.a. kan købes hos helsekosten:

  -   2015-10-02 23:16:35
spørgsmål kan mand hvis mand ikke har en belender bruge stav beleneren i stedden for