Linsepostej
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles og sættes i blød natten over (1 del linser til 2 dele vand).
Næste dag koges de ½ time, og overskydende vand sies fra. Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes godt. Postejen hældes i små ovnfaste skåle eller forme, og bages ved 200 grader i 1 time. Små forme lidt mindre. Postejen kan fryses og egner sig især til pålæg. Tips: Tips:Har man glemt at tagen postejen op af fryseren optøes den nemt i microbølgeovnen. Fløden kan sagtens erstattes af mælk. Smager skønt til et stykke friskbagt rugbrød. |
|
Opskriften er vist 31872 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kristian - 2021-10-20 18:54:26 Synes godt nok den bliver meget salt. Animal-2019-07-07 - 2019-07-07 00:34:37 Meget lækker postej. Jeg brugte dåselinser, smør og fløde. Jeg brugte foodprocessoren med kniven og fik en konsistens som leverpostej. Mariann - 2016-03-20 14:15:23 Simpelthen en fantastisk vegetarisk postej! Delikat og dejlig krydret :-) Jeg er veganer og laver den den uden æg. Æggene erstattes fint med No-Egg, som bl.a. kan købes hos helsekosten: k lpetersen - 2015-10-02 23:16:35 spørgsmål kan mand hvis mand ikke har en belender bruge stav beleneren i stedden for |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne